Permanent hårborttagning med laser för män.


Hos Dermani kan alla göra permanent hårborttagning med laser, oavsett om du är man eller kvinna. Vi har den senaste laserteknologin på marknaden och klarar därför av att arbeta på alla hud och hårtyper, oavsett tjocklek och kön.

Behandlingen är snabb, säker och med en av de smärtfriaste lasrarna på marknaden.

Kontakta våra duktiga terapeuter för en gratis konsultation du också!

Kontakta oss

Hos Dermani har vi behandlingar från topp till tå och du får alltid det bästa hos oss.

Laser hårborttagning för män hos Derma.


Undvik irritationen av konstant rakning eller vaxning med permanent hårborttagning med laser för män.

Oönskat hårväxt är ett problem som irriterar många. Det kan vara den ständiga rakningen av ansiktet, bröstet, ryggen, armhålorna eller benen. Det är då inte konstigt att fler och fler män vänder sig till kliniker och laser för permanent hårborttagning. Behandlingen är ideell för män då du kan behandla hela kroppen. Från oönskat kroppsbehåring, intim-behåring eller skäggväxt, under hakan, på halsen eller kanske hela ansiktet.

Du får långvariga resultat och det spelar ingen roll om du bara tar bort några hårfläckar eller håret på en hel rygg, bröst eller mage. Hos Derma får du alltid resultat. Snabbt, säkert och smärtfritt.

Ingen mer stubb eller oönskad återväxt.

Vaxning och rakning är förvisso snabbt och bekvämt, men det ger inga långvariga resultat och på bara någon dag har håret börjat återbildas och du får stubb. Då håret återbildas kan det vara obehagligt och ge ingrodda hårstrån och stubb som sticks.

Prova då istället permanent hårborttagning då du minimerar risken med ingrodda hårstrån samt att du får permanenta resultat utan risk för återbildande! Du slipper kliande områden och stubb.

Upplev en len hud utan krångel du också med permanent hårborttagning med laser hos Derma. 

Hur fungerar det?

Den permanenta hårborttagningen hos Dermani är både smärtfri, snabb och effektiv eftersom vi använder oss av den senaste laserteknologin på marknaden.

Behandlingen går till som så att lasern penetrerar huden där den tas upp av melaninet (pigmentet) i hårsäckarna.

Laserstrålen värmer då upp roten i hårsäcken och de närliggande kärlen vilket resulterar i att näringstillförseln till håret stryps, med permanenta resultat till följd.

Vår lasermaskin tillhör den senaste generationen av SHR-laser vilket värmer upp huden gradvis men med mer energi. På så sätt är behandlingen både säkrare, snabbare och mer smärtfri än annan laser och IPL. Det är helt enkelt ett perfekt sätt att eliminera oönskad hårväxt för män med permanenta resultat. 

Vad kan jag behandla?

Hos Dermani kan du utföra laserbehandling på kroppens alla områden. Du kan behandla ansiktsbehåring, kinder, haka, mellan ögonbrynen, bröstet, ryggen, magen, intim, armar och ben.

För fler detaljer är du välkommen att kontakta oss eller komma in på en gratis konsultation.

Permanent hårborttagning för ansiktet.

Många män gillar att ha skägg men de flesta vill ha en lite mer välvårdad look. Du kanske vill effektivisera din dagliga rutin och slippa raka ansiktet eller kanterna varje dag. Kanske gillar du helt enkelt inte att trimma dig. Oavsett anledning så är permanent hårborttagning med laser en fantastisk behandling för män och kan användas bland annat till följande:

  • Kan hjälpa med follikulit. Detta är ett hudåkomma där hårsäckarna blir inflammerade. Det leder till att  små, finnlika fläckar formas. De kan vara röda ock klia och kan även leda till eksem.

Permanent hårborttagning med laser kan hjälpa män med detta störande problem.

  • Utmärkt för grooming. Vissa män vill ha en snyggt, välvårdat skägg. De kan välja laser för att trimma kanterna eller vid halsen eller kinderna så att de slipper raka sig varje dag. Du får då ett snyggt, välvårdat skägg året runt
  • Det sparar tid. Slipp daglig rakning och grooming. Få permanenta resultat hos Derma och få mer tid över till annat.
  • Permanent resultat för transpersoner. Permanent hårborttagning är perfekt för både pre och post-op kunder som vill ha ett silkeslent, hårfritt utseende.

Har du frågor?

Om du har fler frågor om våra behandlingar för män så har du alltid snabb tillgång till våra experter.

Kontakta oss idag för en bokning, gratis konsultation eller om du bara har några frågor.

Välkommen in till Dermani!