Permanent hårborttagning med Laser


Dermani: Avancerad estetik och laserklinik – Permanent hårborttagning med laser

Permanent hårborttagning med laser är både en effektivt och bekväm metod för att ta bort oönskad hårtillväxt. 

Vi använder oss utav av den prisbelönta Lasern från Soprano ICE serien. En Diodlaser som kan användas effektivt på alla delar av kroppen. Allt ifrån ljusa till mörka hudtyper kan behandlas. Den klarar även av att behandla känslig hud.

Laser med konstant kylning skyddar din hud och ger en skonsam behandling

Lasern skapar en koncentrerad laserstråle vilken har en särskild våglängd som helt ofarligt penetrerar huden och påverkar hårsäcken och hårets förmåga att växa utan att skada huden. Vår prisbelönta laser har en konstant kylning för att skydda huden och ger både en skonsam och praktiskt taget smärtfri behandling. Det möjliggör snabba behandlingar som snabbt och skonsamt avlägsnar hår. På några få minuter klarar vi att behandla ansikte, bikini och armhålor. För bästa möjliga kvalitet och resultat skapar vår erfarna specialist en anpassad behandlingsplan som är personligt anpassad efter just ditt hår och hudtyp.

Kontakta oss

Hos Dermani har vi behandlingar från topp till tå och du får alltid det bästa hos oss.
Boka tid online

Vilka delar av kroppen kan man göra permanent hårborttagning med laser på?

Hårborttagning med laser kan användas för alla delar av kroppen. Kvinnliga kunder vill oftast ta bort oönskat hår i bikiniområdet, armhålor, ben, brasiliansk och ansikte. Manliga klienter oftast vill göra ta bort överflödigt hår på midjan, ryggen, bröstet, ansiktet och benen. Andra populära områden är underarmar, axlar, haka, ben, nacke, mage, könshår, praktiskt taget var som helst som du har oönskade hår på.

Vilka fördelar finns det med att ta bort hår med laser?

Till skillnad från rakning, vaxning, användning av kemikalier och trådning, är borttagning av hårväxt med laser en långvarig och permanent lösning av oönskad hårväxt. Hårborttagning med laser är snabb, säker och effektivt. Medan metoder som Elektrolys kan behandla ett visst hår i taget, kan man med laser snabbt täcka stora delar av kroppen.

Är permanent hårborttagning med laser billigt?

De flesta anser att hårborttagning med laser vara en betydande besparing över de kombinerade kostnaderna för rakning, vaxning och andra behandlingar. Du sparar tid och energi för att ta bort oönskat hår. Priset för permanent hårborttagning beror på det område som ska behandlas. Behandlingskostnaden börjar från 400kr per behandling.

Varför är priset för permanent hårborttagning med laser så olika?

Att priset på permanent hårborttagning är så olika beror bland annat på vilken utrustning laserkliniken ifråga använder sig av. Det finns enkla och billiga maskiner där man behöver flera behandlingar eller mer avancerade och dyra där man behöver färre behandlingar. Vi är några få i Sverige som erbjuder denna nya teknik som är bland marknadens mest avancerade lasermaskin med 3 våglängder för alla hudtyper och hårtyper. Vår lasermaskin kommer från Clinicalsystem som är bland marknadens mest kända märken tack vare hög teknologi och många certifikat inom EU och FDA.

Hur känns det under laserbehandlingen?

Du som har gjort permanent hårborttagning med t.ex. vissa IPL vet vilken smärta man går igenom för att bli av med håret. Tack vare vår maskins höga kylningseffekt och smarta teknologi är behandlingen nästintill smärtfri. De flesta upplever att behandlingen känns som en mild stickning. Permanent hårborttagning med vår utrustning är i allmänhet bekvämare än vaxning eller epilering.

Hur känns det under laserbehandlingen?

Du som har gjort permanent hårborttagning med t.ex. vissa IPL vet vilken smärta man går igenom för att bli av med håret. Tack vare vår maskins höga kylningseffekt och smart teknologi är behandlingen nästintill smärtfri. De flesta upplever att behandlingen känns som en mild stickning. Permanent hårborttagning med vår utrustning är i allmänhet bekvämare än vaxning eller epilering.

Hur lång tid tar borttagning av oönskad hårväxt med laser?

Beroende på området kan permanent hårborttagning ta mellan 5 till 90 minuter. Vissa delar av kroppen som T.ex. bikinilinje, överläpp, armhålor, ansikte tar inte mer än 20 minuter.

Kan kan direkt efter permanent laser hårborttagning gå tillbaka till sina vardagliga sysslor?

Ja, du kan börja din normala sysslor omedelbart efter behandlingen.

Hur många behandlingar krävs för att få resultat av permanent hårborttagning?

Antal behandlingssessioner varierar från person till person beroende på flera andra faktorer som hårfärg, hudfärg, ärftliga faktorer mm.

Varför får vissa brännmärken av permanent hårborttagning?

Anledningen är fel val av utrustning och laser. Många kliniker och salonger idag köper tyvärr in billiga maskiner för att spara pengar. Vi på Dermani: Avancerad estetik och laserklinik använder oss av den prisbelönta laserserien Soprano ICE som vunnit pris 2 gånger som världens bästa laser. Vidare har våra terapeuter en gedigen, diplomerad utbildning för bästa resultat och för din egen säkerhet.

Vilka bör inte göra permanent hårborttagning?

De som är gravida. De som har en aktiv infektion eller sår i det önskade området bör vänta tills de återhämtar sig från infektion och sår.

Vad ska man tänka på innan hårborttagning med laser?

Man ska inte i tråda eller vaxa behandlingsområdet i minst fyra veckor före laserbehandlingen. Det är via håret som energin av lasern leds ner till hårsäcken för att permanent förstöra det. Man ska dock raka området med rakhyvel dagen innan eller samma dag. Man ska också undvika sol två veckor innan och efter behandlingen

Vad ska man tänka på efter hårborttagning med laser?

Efter varje behandling måste man undvika att utsätta behandlingsområdet för solljus i ca en vecka. Om du ändå måste ut i solen på soliga dagar måste du använda solskyddsmedel med en SPF-nivå på 30 eller täcka behandlade området med kläder. Du vet väl om att vi även erbjuder vaxning?