Injektioner

Botox, Filler, PRP


Hos Dermani Clinic i Linköping & Norrköping erbjuder vi det senaste inom injektionsbehandlingar såsom Botox, Fillers, svettbehandling, PRP och prophilo. Vi arbetar uteslutande med legitimerade specialistsjuksköterskor och läkare som har koppling till Linköpings universitetssjukhus & Vrinnevi och som har mångårig erfarenhet av injektioner, Botox, Fillers och PRP. 

Din klinik i Linköping

Har du frågor om injektionsbehandlingar som Botox, Fillers eller PRP? Skicka då ett meddelande till oss så återkommer vi så snabbt vi kan eller så kan du boka en gratis konsultation. Välkommen in till Dermani i Linköping

Botox

Botox, även kallat Botulinum är ett preparat som används för att jämna ut rynkor och linjer i ansiktet med hjälp av injektion. Dessa kan uppkomma från ålder, livsstil, rökning eller genetiskt. Botox hjälper då till att slappna av ansiktsmusklerna som gör att rynkor uppkommer. Hos oss på Dermani Clinic i Linköping & Norrköping arbetar vi uteslutande med Botox av bästa kvalitet. Botox kan kombineras med fillers för att släta ut riktigt djupa rynkor. Om du istället vill få skarpare drag eller mer kontrast i ansiktet så rekommenderar vi istället Fillers. 

Filler

Med hjälp av Fillers så kan du få skarpare drag eller mer kontrast. Du kanske vill få permanent fylligare läppar eller kindben och då kan en fillerinjektion det bästa valet för dig. Hos våra kliniker i Linköping & Norrköping arbetar vi uteslutande med kvalitetsfillers som Juviderm, Stylage, Fillorga och Teosyal. Våra duktiga specialistsjuksköterskor och läkare har mångårig erfarenhet av Fillers och kan hjälpa dig med både vilken filler och behandling som passar dig bäst och du är alltid välkommen att boka en gratis konsultation hos någon av våra kliniker. Fillers är utmärkt att kombinera med PRP som då kommer ge ett yngre och fräschare ansikte och hud. 

PRP

PRP är en injektionsbehandling där ditt eget blod dras av en specialistsjuksköterska eller läkare för att därefter sättas i en centrifug för att separera blodplasma och blodplättarna som Injiceras i ansiktet eller hårbotten. I ansiktet används det för att ge huden en ny lyster och glans och i hårbotten används det för att motverka håravfall och ge hårtillväxten tillbaka. Välkommen till oss i Linköping eller Norrköping så kan vi berätta mer.


Frågor om Botox, Filler eller PRP?

Oavsett vilken injektionsbehandling du vill göra, om det så är Botox, Filler eller PRP så kan våra duktiga läkare på Dermani Clinic i Linköping eller Norrköping hjälpa dig. Har du frågor kan du alltid boka en gratis konsultation där vi går igenom upplägget, behandlingen och dina förutsättningar. 
Välkommen till oss du också.