Hollywood Peel


Laser-peel från Hollywood!

Hollywood Peel, även kallad Carbon Laser Peel är det senaste inom skönhet och gör skäl för sitt namn. Kändisar som Kim Kardashian, Angelina Jolie, Jennifer Aniston, och Brad Pitt alla berömmer denna behandling och har den i sin repertoar. Tack och lov behöver man inte åka till Hollywood för behandling utan du kan komma till oss på Dermani Clinic!    

Behandlingen är en effektiv metod för hudföryngring samt ger huden ökad släthet, minskar talgproduktion, minska porer, dödar acneframkallande bakterier och ger huden en oslagbar lyster på bara några få minuter! 

Gamla hudceller och orenheter försvinner och lämnar huden jämn, ren och fräsch.  

Med Hollywood peel får du en snabb och exklusiv ansiktsbehandling med en extra lyxkänsla. 


Hollywood Peel med marknadens senaste Picolaser

Hos Dermani Clinic kan du göra Hollywood Peel med Picolaser. Det är en vidareutveckling av den äldre nd:Yag – teknologin som medför bättre resultat samt snabbare och säkrare behandling och samt möjliggör för skräddarsydda behandlingar efter dina önskemål och förutsättningar. 

Hollywood Peeling är en revolutionerande by behandling för personer med låg lyster, oljig hud, hud med mycket pormaskar, acne, acneporer, fina linjer och rynkor. Behandlingen är smärtfri utan återhämtningstid, kan göras på sommaren och hjälper till att avlägsna döda hudceller, rengör och gör mörka fläckar klarare, förbättrar öppna porer samt har en anti-age effekt genom minskning av fina linjer och rynkor. 

Hur går en hollywood peeling till? 

Ett lager med Carbon Peel appliceras på huden följt av laserstrålar som löser upp kolet och samtidigt tar med sig döda hudceller och pigment och lämnar dig men en lenare, ljusare och stramare hud med mer elasticitet och ett underbart glow. En hollywood-peel är den perfekta behandlingen att göra innan ett stort event eller fest eftersom det inte är någon återhämtningstid med svullnad, rödhet eller smärta och du får resultat direkt! Givetvis passar det även perfekt för dig som vill unna dig vardagslyx också. 

Behandlingsområden med Hollywood Peel


De flesta gör Hollywood Peel på ansiktet men du kan även göra den på hela kroppen, exempelvis dekolletaget eller över ryggen. 

Förbättrad hudton – Lasern löser upp alla orenheter och lätta pigmenreringar
Len hud med glow – Lasern exfolierar död hud och lämnar ren och slät hy.
Minskar oljig hud - Värmen minskar oljeproduktionen och ger ett fräscht uttryck
Minskar pormaskar – Lasern penetrerar djupt i huden och gör att porerna rengörs och krymper.
Minska fina linjer och rynkor – Genom att stimulera hudens kollagenproduktion minskar fina linjer och rynkor
Anti age – Vid upprepade behandlingar så återfås en anti-age effekt till följd av ökad kollagenproduktion.

Bieffekter med Hollywood Peel

Hollywood Peel med Carbon Peel är en mycket säker behandling och det är mycket svårt och få några bieffekter. Det är heller ingen återhämtningstid så du kan återgå till dina vardagliga sysslor direkt efter behandling. Detta gör Hollywood Peel en perfekt behandling inför ett speciellt event eller om du vill lyxa till det i vardagen. 

Resultat & Sessioner 

De flesta som gör en Hollywood Peel får synliga resultat direkt efter en behandling. För bäst och ihållande resultat är det bra att göra flera behandlingar, normalt mellan 5-6 gånger med 1-2 veckors mellanrum för att få en permanent förbättring av huden. 

Hollywood Peel går även utmärkt att kombinera med PRP, Aquaglow, Microneedling, Kemisk Peeling, PRX-T33 för en hudföryngrande effekt. För en Acneförbättrande effekt kan du kombinera med Microneedling, Fraktionerad Co2 Laser och/eller IPL. 

Kontakta oss gärna om du har några frågor