Muskelskulptering


Framtiden är här! Skulptera fram din drömkropp med Elektromagnetisk skulptering

Em skulptering bygger muskler och bränner fett utan kirurgi eller återhämtningstid

Prova behandlingsmetoden som har tagit Hollywood med storm. Det är inte konstigt att kändisar som Jennifer Lopez och Drew Barrymore använder EM-skulptering för att uppnå drömkroppen då den ger resultatet av över 20 tusen situps eller benböj på bara 30 minuter.

Du kan också få din drömkropp. Utan tråkiga dieter eller timmar på gymmet.

EM skulptering är den senaste teknologin som bygger muskler och bränner fett på 30 minuter. Den använder ett unikt patenterat elektromagnetiskt fält som passerar genom huden och stiulerar muskeln och samtidigt förstör närliggande fettceller. Oavsett om du vill ha en större rumpa, tonade armar, tonade vader eller den starka magen du alltid drömt om så kan vi hjälpa dig åka snålskjuts dit!

En reduktion på upp till -19% minskning I kroppsfett och + 16% ökning I muskelmassa kan uppnås med Elektromagnetisk skulptering. Detta då den dels stimulerar till 20 tusen muskelkontraktioner vilket är en intensitet som inte kan uppnås på gymmet. På grund av denna intensitet stimulerar man muskelcellerna till hypertrofi, det vill säga tillväxt med en snabb muskelökning som följd. Samtidigt stimuleras frisättning av endorfin och nedbrytning av fettceller.

Brasilian Butt lift med EM – Skulptering

En av de mest populära behandlingarna för EM-skulptering är rumpan, och oavsett hur aktiv livsstil du än har kan det vara svårt att få det resultatet man vill ha. Träning kan vara tufft och krävande och ta månader innan det händer någonting I spegeln.

Med Elektromagnetisk skulptering åker du snålskjuts till resultaten eftersom den låter dig få en icke kirurgisk “Brazilian Butt Lift” utan fillers eller nålar, med en sådan liten tid som 4-8 behandlingar över 14-30 dagar. De slutgiltiga resultaten kommer ses först efter ca 6 veckor efter sista behandlingen då musklerna hypertroferar (växer). Resultaten med Elektromagnetisk skulptering kan hålla upp till 18 månader vid en hälsosam och aktiv livsstil.

EM-skulptering Mage

Ett annat vanligt område att styrka upp med elektromagnetisk skulptering är magen. Bålstyrka är viktigt och kommer från de djupa magmusklerna och du kan stärka dem genom en aktiv och nyttig livsstil. Du kan gå på gymmet flera dagar I veckan, träna yoga eller pilates. ELLER så kan du göra 20 tusen situps på 30 minuter med EM skulptering!

Estetiskt så är detta ett självklart val över plastikkirurgi som har höga risker och veckor av återhämtning. Elektromagnetisk skulptering låter dig återvända till dina normala aktiviteter direkt, och det är så snabbt att du kan ta en behandling på lunchrasten.

Du kan även fortsätta att träna och leva normalt efter behandlingen utan problem!

Hälsa och Friskvård med EM-Skulptering

EM skulptering går att använda som friskvårdsbidrag hos flera leverantörer.

Detta för att den stärker upp bålmuskulaturen vilket är kliniskt dokumenterat att arbeta mot och förebygga ryggproblem som uppkommer av en svag bålmuskulatur. Så behandlingen är pefekt för dig som behöver stärka upp bålen men föredrar 30 minuter hos oss än timmar på gymmet eller hemma.

Diastasis efter graviditet

Vid graviditet kan det hända att magmusklerna i separeras vilket kallas för diastasis. EM skulptering har kliniskt bevisade resultat på att de hjälper till att föra samman och återbilda magmusklerna efter graviditeten. 

FAQ

Vissa klienter får resultat redan dagen efter första behandlingen där resultat på upp till 16% ökning I muskelmassa och 20% minskning I fett har uppmätts efter 2 månader av en komplett behandling. Resultaten kan vid en hälsosam och aktiv livsstil hålla I sig 18 månader eller längre.

De flesta beskriver behandlingen som ett tungt träningspass.

EMskulptering kan behandla mage, rumpa, armar och vader. För kärlekshandtag rekommenderar vi fettreducering.

EM skulptering är en säker behandling där elektromagnetiska pulsar penetrerar huden och stimulera musklerna och fettcellerna under 30 minuter. Under behandlingen placeras handtag på områdena som ska behandlas och hålls på plast med hjälp av band.

Energin som appliceras I musklerna kommer leda till ca 20 tusen supramaximala musklerkontraktioner per behandlingssession vilket är omöjligt att åstadkomma med vanlig träning.

Detta sker under komforten då du ligger I en skön behandlingssäng.

Du kan ha ett BMI på över 30 och ändå göra behandlingen.

Det ända du behöver tänka på är att vila området I 48h efter behandlingen.