Bikini och Brasiliansk hårborttagning med laser.


Prisbelönt laser för permanent hårborttagning

Tycker du också det är jobbigt med det ständiga arbetet med att trimma din bikinilinje eller dina intima delar? Upplev då istället en silkeslen behandling med Dermani’s prisbelönta Soprano ICE Seed Diode teknologi för permanent hårborttagning av bikini och brasiliansk.

Klinisk testad och medicinsk beprövad är vår laser det självklara valet för smärtfri permanent hårborttagning med laser av bikini och brasiliansk hårväxt.

Våga få din silkeslena kropp du också hos oss med den senaste teknologin på marknaden och välutbildad personal.

Kontakta oss

Hos Dermani har vi behandlingar från topp till tå och du får alltid det bästa hos oss.

Bikini permanent hårborttagning: Bikinilinje eller Brasiliansk?


Oavsett vilken du väljer kan du vara säker på att njuta av stranden, hemma, med din partner eller för egen hygienisk anledning året runt.

Detta är en av vår i särklass populäraste estetiska behandling för kvinnor som har tröttnat på oönskad hårväxt. 

Laser för permanent hårborttagning i ansiktet och halsen

Oönskad hårväxt i ansiktet och på halsen är oftast jobbigt. Frigör dig istället med permanent hårborttagning med laser hos Dermani. Du kan behandla överläpp, polisonger, haka, hals och mycket mer.

Eftersom vi använder en prisbelönt diodelaser som både är skonsam och effektiv kan alla komma på behandling och få en helhetslösning.

Du kan också slippa cykeln av att noppa, vaxa och raka dig. Kom till oss så löser vi din hårväxt permanent!

Lider du av oönskad ansiktsbehåring?

Oönskat hår i ansiktet kan vara både jobbigt och stressfullt. Det visas alltid upp och det kan vara svårt att dölja. Rakning kan göra hårtillväxten värre kan leda till grövre skäggstubb och bara göra situationen värre.

Permanent hårborttagning med laser för ansiktet är extremt effektivt för alla delar av ansiktet, såsom överläpp, kinder, polisonger, halsen och käken.

Både män och kvinnor kan använda permanent hårborttagning för ansiktet.

Permanent och smärtfritt

Gör din vardag enklare med Dermanis permanenta hårborttagning för ansiktet. Vår laser är speciellt utvecklad för att klara av de grova håren på det känsliga ansiktet och klarar av att arbeta på alla områden.

Lasern fungerar mycket väl på tjockt hår och är säker att använda på allt från ljusa till mörka hudtyper.

Permanent hårborttagning med Laser för ansiktet fungerar som så att laserstrålen penetrerar huden i ansiktet där den förs vidare till hårsäcken. Energin tas upp av pigmentet som värmer upp närliggande kärl vilket medför i att näringstillförseln till hårsäcken stryps.

Lasern har även patenterad SHR teknologi som värmer upp huden gradvis. Istället för att rikta en hög energi direkt mot kroppen värms istället huden långsamt upp. Detta för att minska risken för både smärta och skador.

En kall prisma kommer även kyla huden samtidigt vilket upplevs som behagligt.

På så sätt kan du få både permanenta och smärtfria resultat. 

Intresserad av kropp eller bikini?

Om du är intresserad av permanent hårborttagning med laser för kroppen eller bikini så kan du också boka behandling. Du kan behandla flera områden samtidigt eller dela upp tillfällena så att det passar ditt schema bäst.

Har du några frågor?

Om du vill veta mer om våra behandlingar för permanent hårborttagning för laser för ansiktet så är du välkommen att skicka ett meddelande, maila eller ringa oss. Du kan även boka en gratis konsultation så kan vi gå igenom behandlingen och upplägget.

Våra duktiga och välutbildade terapeuter kommer alltid att finnas för att svara på dina frågor.

Välkommen in.