Permanent hårborttagning med laser för kroppen.


Hos Dermani använder vi den senaste teknologin för hårborttagning med laser för att på så sätt ge dig de behagligaste behandlingarna, både snabbt och smärtfritt. Vi klarar av alla hud och hårtyper och ja, du kan även bli behandlad på sommaren.

Kontakta oss

Hos Dermani har vi behandlingar från topp till tå och du får alltid det bästa hos oss.

Ta bort oönskad hårtillväxt på kroppen med en av marknadens mest avancerade laser.


Välkommen till Dermani och upplev en blixtsnabb, säker och smärtfri laserbehandling för oönskad hårtillväxt. 

Tänk dig att permanent få samma resultat som om du hade rakat dig varje dag med silkeslen hud som följd. Du slipper oroa dig över stubb, rakhyvlar och att planera i förtid.

Det är nu möjligt att få permanenta resultat för hela kroppen med vår senaste laserteknologi som både är en av de smärtfriaste på marknaden, säker, effektiv och resultaten blir permanenta. Den klarar även av att arbeta på alla hudtyper!

Upplev en smärtfri laser och permanent hårborttagning för kroppen.

Diodelaser är en effektiv och skonsam behandling att permanent reducera oönskad hårtillväxt från alla kroppens områden.

Laserstrålen färdas genom huden där den absorberas av hårfollicklarna där den tas upp av melaninet (hårets pigment) vilket värmer upp follikeln till sådan grad att hårtillväxten slutar.

Vilka resultat kan permanent hårborttagning med laser för kroppen ge?

Är du också redo för den silkeslena kroppen du alltid drömt om, fri från konstant vaxning och rakning? Eftersom alla människor är olika med olika hudfärg, hårfärg, hårtjocklek och hormonbalans går det inte att i förväg förutse hur snabbt och hur effektivt du kommer få resultat.

Normalt krävs mellan 4-6 behandlingar för att uppnå önskade resultat och permanent hårborttagning.

Vi använder oss av den senaste laserteknologin för permanent hårborttagning på marknaden vilket gör att vi kan behandla kroppsbehåring på alla hudtyper och hårtyper.

Vad är fördelarna med permanent hårborttagning för kroppsbehåring med laser?

  • Permanent reducera oönskad kropp och ansiktsbehåring med upp till 100%: Vår moderna utrustning och duktiga terapeuter ger resultat på riktigt som både är smärtfritt, snabbt och säkert och lämnar dig med en permanent silkeslen hud.
  • Behandla hår på hela kroppen: Hos oss kan du behandla alla kroppens områden. Om det så är dina tår, ben, bikini, brasiliansk, armhålor, armar eller ansikte.
  • Säg adjö till ingrodda hårstrån och hudirritation: Upplev en smärtfri lösning på oönskad hår och ansiktstillväxt med en av marknadens mest avancerade lasermaskiner hos duktiga och erfarna terapeuter du kan lita på som ger riktigt resultat. 

Vår blixtsnabba laser gör att du kan planera in dina behandlingar i ett upptaget schema. Hos Dermani använder våra duktiga terapeuter konstanta svepande rörelser med diodelasern under behandlingen vilket gör behandlingen både smärtfriare, snabbare och säkrare.

Tack vare laserns patenterade teknologi så klarar den av att behandla hela ben på circa 20-30 minuter, armhålor på 8 minuter och en hel rygg på under 20.

Detta gör att du kan få permanenta resultat på hela din kropp snabbare och effektivare.

Intresserad av permanent hårborttagning med laser för ansiktet, bikini eller brasiliansk?

Dermani erbjuder permanent hårborttagning från topp till tå. Oavsett om du vill behandla kroppen, ansiktet, bikinilinjen eller om du vill göra en Brasiliansk behandling så finns våra duktiga terapeuter här för dig. 

Har du en fråga?

Om du är intresserad av permanent hårborttagning för kroppen med laser så är du alltid välkommen att kontakta oss. Våra experter kommer alltid kunna svara på dina frågor. Du kan även kontakta oss via mail, telefon eller sociala medier och du är alltid välkommen att boka en gratis konsultation så går vi igenom upplägget så att du också kan påbörja din resa för en silkeslen hud.