Cryo Dermani- Avancerad Fettfrysning

Frys bort fett hos Dermani Clinic


Har du försökt gång på gång att gå ned i vikt utan att nå dina resultat? Har du funderat på fettsugning? Skulle du tycka det hade varit skönt att snabbt och enkelt skulptera bort kärlekshandtag, fett under armarna eller runt låren? Då har vi lösningen för dig! 
Hos oss på Dermani Clinic erbjuder vi det senaste inom fettfrysning. Vi erbjuder Cryo Dermani, en avancerad version av fettfrysning där vi är de ända certifierade klinikerna i Skandinavien med denna behandling. Cryo Dermani är en ickeinvasiv metod som används för att minska fettet på kroppen och oönskade kurvor. Eftersom behandlingen inte kräver kirurgi är det ett utmärkt alternativ till traditionell fettsugning och du behöver varken bedövning eller narkos då behandlingen inte gör ont och du behöver inte den eftervård som fettsugning ger. Minska i fett, helt utan smärta, nålar eller kirurgi med endast 1 behandling! Bara hos Dermani Clinic.

Din klinik i Linköping & Norrköping

Hos Dermani Clinic har vi behandlingar från topp till tå och du får alltid det bästa hos oss.

Vad är Fettfrysning, Coolshaping och Cryo Dermani? 

Fettfrysning är en metod som säkert och utan smärta kan behandla kroppens fettdepåer genom kylteknologi för att på så sätt göra att du minskar i lokaliserat kroppsfett. Det behövs inga nålar eller injektioner utan du behöver bara koppla av och låta oss göra jobbet. Eftersom det inte krävs någon efterbehandling kan du gå tillbaka till dina vardagliga sysslor direkt efter behandlingen.  

Resultatet med Fettfrysning och Coolshaping är långvarande och kliniskt bevisat att det tar bort lokaliserat och envist fett. Du kan se resultat med Fettfrysning och Coolshaping cirka 3 veckor efter första behandlingstillfället vilket kommer gradvis att öka över en 12 veckorsperiod.

Slutligen så är vi på Dermani Clinic de ända certifierade klinikerna i skandinavien som använder Cryo Dermani-protokollet.  Därför så är detta en helt annan behandling än vad man får hos andra kliniker. Exempelvis så tar behandlingen en hel dag att genomföra men med mycket bättre resultat än traditionell fettfrysning.

Vilka områden kan du behandla med Fettfrysning, Coolshaping och Cryo Dermani? 

Med Cryo Dermani kan du behandla alla kroppens områden. Allt ifrån området under hakan till armarna, magen, kärlekshandtagen och låren. Du kan även använda den för att skulptera fram din rumpa! 

Hur fungerar Fettfrysning, coolshaping och Cryo Dermani?

Fettfrysning fungerar som så att man fryser bort fettcellerna så att de förstörs i en process som kallas för Apoptos. Detta eftersom fettcellerna är mycket känsliga för kyla så kristalliseras dem och förstörs utan att varken hud eller inre organ påverkas. Fettcellerna kommer då över de följande veckorna att krympa tills de så småningom elimineras och tas upp av lymfsystemet och överskottsenergin blir till koldioxid som vi andas ut och till vatten som försvinner med urinen.  

Hur många behandlingar behöver jag? 

Eftersom alla människor är olika så kommer du behöva olika många behandlingar för att uppnå önskvärda resultat. Beroende på storleken av området som ska behandlas och vanor som ålder, kost och motion så kan det ta olika lång tid och behandlingar. Vad som dock är gemensamt är att alla får resultat efter första behandlingen.  

På grund av detta är det generellt rekommenderat med ca 1-4 behandlingar där vissa kräver bara en behandling och andra kommer behöva fler behandlingar för att kunna eliminera fler lager med fettceller som finns lokaliserad under lagret som blev behandlat vid det tidigare tillfället. Hos oss kan du även kombinera behandlingen med exempelvis cellulitborttagning, fettreducering, elektromagnetisk skulptering eller HIFU för ännu bättre effekt!

Hur ofta kan jag göra fettfrysning och coolshaping? 

För att få bäst effekt av fettfrysningen bör du göra varje behandling med ca 1-2 månaders mellanrum. 

Vad bör jag tänka på innan jag gör en behandling med fettfrysning, coolshaping och Cryo Dermani? 

För att få bäst effekt av fettfrysningen bör du göra varje behandling med ca 1-2 månaders mellanrum. 

 • Duscha med kallt eller ljummet vatten samma dag som behandlingen. 
 • Du bör inte utsätta kroppen för extrem värme, exempelvis bastu en vecka efter behandlingen. 
 • Massera inte området upp till en vecka efter behandlingen. 
 • Drick rikligt med vatten en vecka efter behandlingen och gärna längre 
 • Du kan bibehålla en normal diet men undvik gärna snabba kolhydrater för bäst resultat 
 • Undvik att överäta 
 • Undvik socker, skräpmat mat, juice och alkohol så länge du kan efter behandlingen 
 • Träning kommer att skynda på effekten av fettfrysningen och vara bra i allmänhet. 
 • Försök att sova tillräckligt varje natt 

Vilka bör inte göra fettfrysning eller coolshaping? 

Personer med:

 • Högt blodtryck 
 • Pacemaker
 • Inflammation, njurproblem, astma, djup ventrombos, sköldkörtelproblem, cancer etc. 
 • Blödarsjuka eller andra blodsjukdomar 
 • Gravida eller ammande
 • Plast eller metall i kroppen 
 • Hudinflammation eller ödem 
 • Syndrom med immunförsvaret 

Några frågor?

Fettfrysning, Coolshaping men framförallt Cryo Dermani är en fantastisk metod för att bli av med jobbigt och envist lokaliserat fett eller snabba på en viktminskningsprocess så att du går ned i vikt snabbare!

Oavsätt anledning så kan du alltid boka en gratis konsultation hos oss i Linköping eller Norrköping där vi går igenom både upplägget med fettfrysning och coolshaping, behandlingen och dina förutsättningar.

Tveka inte att höra av dig till oss och välkommen in till Dermani Clinic