Huduppstramning och borttagning av rynkor


Visste du att du inte behöver varken nålar, botox eller smärta för att ta bort rynkor och strama upp huden i ansiktet?

Hos Dermani erbjuder vi en kombination av radiofrekvens och ultraljud för att stimulera kroppens egna produktion av kollagen och elastin för att på så sätt strama upp huden i ansiktet och ta bort rynkor. Vi kan även kombinera behandlingen med en djup ansiktsrengöring(länka). Du lyckas helt enkelt kombinera behandlingarna och få det bästa för ditt ansikte. Visst är det bra!

Djup ansiktsrengöring

Huden är en viktig repsesantation av vår hälsa och detför vill vi att huden ska se så bra ut som möjligt..

Det karga svenska klimatet kan vara extra hårt för vår hud och därför är det bra att ta hand om den extra noga både i förebyggande syfte samt att öka sitt självförtroende.

Dermani i Linköping använder sig av Aquaglow, eller Hydrodermabrasion vilket är en behandling som inte kräver kirurgi eller återhämtningstid och har direkta resultat på både hudens vitalitet och lyster. 

Vad är hydrodermabrasion?

Hydrodermabrasion med Aquaglow är en ny behandlingsmetod där huden blir behandlad med olika serum och syror samt oxigen. Vid den djupa ansiktsrengöringen sprayas produkterna i hög hastighet mot huden och tillsammans med vakum exfolieras och peelas huden. Fördelen är också att ansiktet blir djupt rengjort samt grundligt återfuktat. 

Kontakta oss

Hos Dermani har vi behandlingar från topp till tå och du får alltid det bästa hos oss.

Boka tid online

Hur går behandlingen till?

Vid en djup ansiktsrengöring börjar terapeuten först med att behandla huden med 3 stycken serum och syror. Detta mjukar upp, återfuktar, exfolierar och peelar huden. Samtidigt används vakum för att på så sätt tömma talg och sebum I öppna pormaskar. Huden blir då skinande ren.

Vidare så återfuktas huden med hjälp av specialla produkter och radiofrekvens för att på så sätt återkomma en djup återfuktning.

Slutligen används ionophoresis vilket hjälper produkterna att tränga in djupare I huden som leder till slutgiltig glans och långvarigt resultat

Strama upp hud och ta bort rynkor

Hos oss kan du kombinera din ansiktsbehandling med huduppstramning och rynkborttagning.

Då använder vi oss av radiofrekvens och ultraljud för att stimulera kroppens egen tillverkning av kollagen och elastin. Detta görs helt utan vare sig botox, fillers eller smärta utan det ända du känner är lite lätt värme som både är skönt och avkopplande.

Vem kan använda behandlingen? 

  • Denna behandling passar utmärkt för personer som vill ha den mest avancerade ansiktsbehandlingen med den senaste teknologin som finns.
  • Den passar utmärkt för personer med känslig hud
  • Personer som vill återfukta sin hud på djupet.
  • För dem som till a bort rynkor och strama upp huden utan att använda botox och fillers.
  • Perfekt för dig som vill se extra fin ut inför ett event, exempelvis fest, bröllop, affärsintervju med mera
  • För dig som har pigmentfläckar och hyperpigmentation