Naglar & Manikyr


Ta hand om dina naglar med lyxig manikyr

Hos Dermani Clinic kan du enkelt sköta om dina händer och naglar med hjälp av manikyr, som kan liknas med en skönhetsbehandling för dina naglar som ger glans och ett vackert utseende. Du kan välja mellan flera olika färger och designs samt få professionell hjälp för att hitta en stil som passar just dig! 

Det är även skönt och avslappnande att få en manikyr och många ser det som ett härligt avbrott i vardagen. 

Behandlingen innefattar även vård för dina händer, naglar och nagelband och är utmärkt för de som vill unna sig lite vardagslyx.  


Nytt sett gel polish

Gel polish är ett permanent lack som läggs på dina naturliga naglar. Det sitter 3-4 veckor varpå du kan komma tillbaka på återfyllnad. Det går även bra att ändra färg och form mellan behandlingarna. 

Påfyllning gele

Du har nagelförlängning och det är dags för påfyllning. Har kan du välja mer avancerade tekniker och utformning såsom fade, glitterm flerfärg, helfärg och så vidare. Vi kan alltid hitta en look som passar dig perfekt! 

Förstärkning på egna naglar

Nagelförstärkning går ut på att en gelé läggs på dina egna naglar för att ge dom en naturlig förstärkning. Oftast så krävs det lite längre naglar för bästa resultat men vi gör alltid en individuell bedömning. Du kan även välja mer avancerade tekniker och utformning som glitter, fade, flerfärg med mera och vi hjälper dig gärna att hitta vad som passar dig och dina naglar bäst.  

Klassisk manikyr

I klassisk manikyr så tar vi hand om dina naglar och nagelband, filar och smörjer så att de blir jämna och fina. Behandlingen avslutas med handmassage, professionell handkräm och nagelbandsolja. 

Borttagning av gelé eller akryl

Vid denna behandling tar vi proffesionellt bort gammal akryl eller gelrester. Efter det kan du fälja om du vill ha ett nytt set, klassisk manikyr eller lämna naglarna som de är. 

Nytt Set

Om du vill ha ett nytt set med nagelförlängning och nageltippar är detta den perfekta behandlingen för dig. Här kan du även välja avancerade tekniker och färger såsom fade, glitter, flerfärg etc. Vi hjälper dig gärna att hitta en ny snygg look!