PRX-T33 


Skin rejuvination med PRX-T33

PRX-T33 är en unik djupgående biorevitaliserande anti-age behandling som motverkar hudens nedbrytning och återskapar dess volym. 

Då vi åldras så sker det mycket förändringar i huden och dess funktioner, bland annat dess barriärsystem och förmåga att producera talg. Detta resulterar i att hudens elasticitet minskar och huden blir tunnare och torrare. 

Ett av de bästa sätten att motverka hudens åldrande är via biorevitaliserande behandlingar som upprätthåller hudens funktion, stimulerar cellväxt och ger skydd mot UV exponering. 

PRX-T33 är den senaste nyheten inom biorevitaliserande behandlingar och produkter och ger oslagbart resultat då den penetrerar hudens yttre barriär och verkar således innifrån och ut vilket gör att den skiljer sig från kemisk peeling.

PRX-T33 går även utmärkt att kombinera med Microneedling


Hur går en PRX-T33 behandling till? 

Under en manuell behandling med PRX-T33 så masseras produkterna in i huden med en speciell massageteknik som gör att produkten penetrerar huden på djupet, snabbt effektivt och skonsamt.  

Vid kombinationsbehandling med PRX-T33 så används Microneedling som ger små mikrokanaler i det yttre hudlagret för att på så lätt låta med av produkten penetrera för ett ännu bättre resultat. Microneedling stimulerar även hudens blodförsörjning, metabolism och kollagenproduktion och som ger ökad spänst, stadga och tar bort fina linjer.  

För bäst resultat får du med dig produkter som du använder hemma i 6 dagar för bäst resultat av din behandling. 

Vilka områden kan du behandla med PRX-T33? 

Du kan behandla alla områden med PRX-T33 och de vanligaste är ansikte, hals och dekolletage. Det finns även möjlighet att behandla händer och även bristningar med denna metod 

För vem passar behandlingen? 

Du kan göra en behandling med PRX-T33 under årets alla dagar och det passar alla hudtyper. Det är ingen återhämtningstid och du kan återgå direkt till dina normala vardagsaktiviteter efter behandlingen. 

Kan man kombinera PRX-T33 med andra behandlingar? 

Det går alldeles utmärkt att kombinera PRX-T33 med andra behandlingar och bland annat Microneedling och injektionsbehandlingar är vanliga tillval för att få enastående resultat. 

Vilka resultat kan jag förvänta mig av en PRX-T33 behandling? 

Efter en behandling med PRX-T33 så känns huden pigg, spänstig och fräsch. 

Fina linjer har mjukats upp med synbart resultat som följd och behandlingen verkar långsiktigt.