Fotvård

Klassisk, Medicinsk anpassad, Spa-Fotvård i Linköping


Alla människor använder sina fötter från morgon till kväll och för det mesta så utsätts fötterna för tuffa klimat. Exempelvis långa promenader eller dagar i skor som inte ger fötterna den rörlighet och plats som de behöver. Över tid så kan det leda till förhårdnader, deformiteter eller nagelproblem som exempelvis nageltrång, liktornar, hammartå, ryttartå eller hallux valgus. Därför är det extra viktigt att ta hand om sina fötter med fotvård. Oavsett om du vill ha estetisk fotvård innan en semester eller mer medicinsk anpassad fotvård om du har problem med dina fötter.  


Din Klinik i Linköping

Hos Dermani: Estetik och Laserklinik i Linköping har vi behandlingar från topp till tå och du får alltid det bästa hos oss.

Klassisk fotvård 

I den klassiska fotvården kombinerar vi aspekter ur både SPA och skönhetsvärlden med medicinsk fotvård.  Du får en estetisk och behandlande behandling inpackat i Lyx.

Den klassiska fotvården utförs endast med de bästa produkterna  och innehåller en skräddarsydd fotvårdsbehandling som anpassas efter dina önskemål och behov.

Behandlingen börjar med ett fotbad och därefter en uppfriskande fotskrubb för att följas av behandling av naglar och nagelband som klipps, filas och putsas. Eventuella förhårdnader, liktornar eller andra fotproblem behandlas innan fotvården avslutas med en fot och underbensmassage. 

Medicinsk anpassad fotvård 

Det finns många anledningar till att boka tid för en behandlande medicinsk anpassade fotvård. Du kanske har problem med dina fötter och vill ha det åtgärdat, har diabetesfot eller vill förebygga framtida fotproblem. Oavsett vilken anledning det är så är vår medicinsk anpassade fotvård ett mycket bra val. 

Vi börjar fotvården med ett uppmjukande fotbad. Därefter så klipps naglar och nagelband samt att vi behandlar problemområden som diabetesfot, liktornar, nageltrång, hälsprickor, förhårdnader, kartnaglar etc. Därefter filas fötterna avslutas med en skön fotmassage som ökar både cirkulationen och läkningsprocessen.  

Fot-SPA Lyxbehandling 

Om du vill skämma bort både dig själv och dina fötter så är vår Fot-SPA Lyxbehandling ett utmärkt val om du bara vill koppla av och få dina fötter ompysslade med en lyxig fotvårdsbehandling. 

Behandlingen startar med ett skönt, avslappnande fotbad som ökar fötternas blodcirkulation. Därefter får du en härlig fotskrupp som följs upp med anpassad fotvård där vi behandlar dina naglar och nagelband. Under fotvårdsbehandlingen tar vi även bort förhårdnader, hälsprickor etc. Därefter sker en inpackning av fötterna som avslutas med en härlig och skön fot och benmassage.  

Delbehandling - Fotvård 

Vid en delbehandling så åtgärdar du de problem som behöver ses över vecko eller månadsvis och bokas mellan ordinarie fotvårdstillfällen. Det kan exempelvis vara nageltrång, hälsprickor, liktornar eller nagelsvamp som behöver behandlas.  


Några frågor?

Oavsett vilken fotvårdsbehandling du vill göra så kan våra duktiga hudterapeuter på Dermani: Estetik och Laserklinik i Linköping hjälpa dig. Har du frågor kan du alltid boka en gratis konsultation där vi går igenom upplägget, behandlingen och dina förutsättningar. 
Välkommen in till Dermani: Estetik och Laserklinik på Nya Tanneforsgatan 22c, 58242 Linköping