Laser eller IPL?


Hos Dermani kan vi allt om Laser

Det finns många maskiner för permanent hårborttagning på marknaden idag. Vad betyder egentligen Alexandrite, Diode, Yag och IPL.

Hos Dermani använder vi en Diodelaser från det prisbelönta märket Alma Lasers med Soprano ICE teknologi. Diodelasern är den säkraste på marknaden och kan behandla alla typer av hår, oavsett hur ljust eller hur mörkt det är samt klarar av att behandla solbränd och mörk hy.

Alexandrit-lasern är en kraftfull teknologi som är effektivast på riktigt ljust hår. Problemet med denna laser är att den enkelt kan bränna medium till mörk hud samt att det inte är rekommenderat att använda den under sommaren.

IPL eller Intensive pulse light är egentligen ingen laser utan en stark lampa. Problemet med denna teknologi är att det är enkelt att bränna sig, den gör ont samt att man inte ska använda den under sommaren. Vad som är värre är att många försäkringsbolag inte försäkrar behandlingar med IPL vilket kan leda till stora problem.

Därför har vi valt att bara arbeta med lasern som ger det bästa resultaten och de säkraste behandlingarna. Det är bra både för oss och för er!

Kontakta oss

Hos Dermani har vi behandlingar från topp till tå och du får alltid det bästa hos oss.
Boka tid online