Ansiktsbehandling


Vad är en ansiktsbehandling?

Vad är det egentligen som händer under en ansiktsbehandling? Vad gör ångan? Hur kommer det sig att en terapeut får klämma pormaskar men att jag inte rekommenderas göra det själv? Vad är det med alla dessa lager krämer som läggs på under ansiktsbehandlingen? Frågorna är många och vi har bestämt oss för att bena ut detta i det här inlägget om ansiktsbehandlingar.

En ansiktsbehandling är ett av de bästa sätten att ta hand om din hud. Den rengör, peelar och ger näring till den del av huden som utsätts mest för sol, vind och orenheter.  En väl återfuktad hud kan helt klart hjälpa din hud att se yngre ut, men framförallt blir du så ren och återfuktad som aldrig tidigare. Efter en behandling får du också värdefulla råd om det bästa sättet att ta hand om just din hud. Viktigt är att du vänder dig till en erfaren, kunnig och licensierad hudterapeut som är passionerad av sitt arbete. Vi på Dermani Clinic har just sådan duktig och passionerad personal som ger dig lyxig och högklassiska ansiktsbehandlingar på våra kliniker i Linköping och Norrköping.

Varför en ansiktsbehandling?

Det kan finnas flera olika anledningar till varför människor söker sig till skönhetskliniker och salonger för att få ansiktsbehandling. Några vill få bort de svarta pormaskarna som många känner tar över ansiktet, en del vill bromsa åldrandet med djuprengöringen. Sen finns de som bara vill koppla av och få en meditativ stund samtidigt som huden blir glänsande ren.

Hur ofta ska du göra en ansiktsbehandling?

Redan efter en behandling kan du redan känna och se resultat men är du ute efter en långvarig effekten rekommenderas att du gör en behandling en minst en gång i månaden under en 3-6 månaders period och en portömning var sjätte vecka eller efter säsong. Det kan krävas fler beroende på hudtillstånd.

Typer av ansiktsbehandlingar


Klassisk ansiktsbehandling

En klassisk ansiktsbehandling är vad de flesta tänker på då man nämner ansiktsbehandling. Denna anpassas av hudterapeuten efter dina önskemål och förutsättningar och inehåller bland annat hudanalys, rengöring, portömning och peeling. Terapeuten använder olika typer av krämer, serum och masker för att du ska få de bästa resultaten.

Ansiktsbehandling med Aquaglow

Med hjälp av Aquaglow-maskinen erbjuder vi så kallad hydrodermabrasionbehandling. Denna behandling består av den senaste teknologin och använder olika syror och serum, aqua-peel, radiofrekvens mot fina linker och rynkor, ultraljud mot lokaliserat fett samt ultraljudspeeling med BOHR-teknologi. Terapeuten kan även här anpassa behandlingen efter dina önskemål.

Tips & Råd för vidare skötsel

Terapeuten som vid det här laget kan allt om din hud kommer att berätta för dig hur du bör ta hand om ditt ansikte i hemmet och rekommendera rätt produkter. En del kunder kan känna att det är här terapeuten vill sälja på dig dyra produkter. Men hos oss så jobbar vi inte med provision och det finns inget sådant intresse alls hos terapeuten.

Vi på Dermani: Avancerad Estetik och Laserklinik är experter på ansiktsbehandlingar. Chansa inte när du ska boka din behandling. Kom till oss. Vi vet hur vi ska ta hand om dig och din hy på bästa sätt. Boka din ansiktsbehandling idag. Vill du veta mer? Då ska du kontakta oss så berättar vi om våra behandlingar.